Het Uitgeestermeer is het beste startpunt voor een leuk dagje uit op de fiets!

In de omgeving vind je vele mooie bestemmingen voor jong en oud.

De stranden van Heemskerk en Bakkum kun je in ongeveer een half uur fietsen makkelijk bereiken. De route naar het Heemskerkse strand voert jou zelfs door prachtige duinen, waar je alleen op de fiets kunt komen! Alkmaar is de dichtstbijzijnde stad, geschikt voor een fietsuitstapje. Bezoek de stad bijvoorbeeld op vrijdagochtend in het hoogseizoen en woon de traditionele kaasmarkt bij. Houd je van historische uitstapjes? In de buurt van Uitgeest vind je Fort aan den Ham, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het fort biedt een interessant museum en organiseert regelmatig evenementen. Je kunt natuurlijk ook de omgeving ontdekken met bijvoorbeeld de Pontjesroute. Waar je ook voor kiest, Fietsverhuur Uitgeest zorgt dat je er komt op een comfortabele fiets!

Huur een fiets

Fiets met zeven versnellingen

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele en kwalitatieve fiets, kies je voor dit juweeltje met zeven versnellingen. Op een aantal fietsen kan tegen betaling een kinderzitje worden bevestigd op de voor- of achterzijde.

Kinderfiets

Fiets met het hele gezin over de rustige fietspaden tussen de groene weilanden. De perfecte plek voor een fietsuitje met kinderen! De kinderfietsen zijn beschikbaar in 16 inch, 20 inch of 24 inch, voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar.

E-bike

Voor fietsers die wel een beetje hulp kunnen gebruiken of een lange tocht willen maken, hebben wij e-bikes beschikbaar. Deze elektrische fietsen geven jou net het zetje in de rug dat je nodig hebt. Ook fijn op winderige dagen!

Bakfiets

Meer te vervoeren? Huur onze bakfiets!

Nieuw: E-Bakfiets

Nieuw in de verhuur!

Nieuw: E-Fatbike

Nieuw in de verhuur!

Tarieven Fietsverhuur Uitgeest

In onderstaand overzicht vindt u de verhuurtarieven. Elke 6e en 7e dag is gratis.

Type fiets prijs per dag
Fiets met 7 versnellingen € 17,50
Kinderzitje aan voor- of achterzijde € 3,50
Tandem € 30
E-bike € 30
E-Fatbike € 30
Bakfiets € 30
E-Bakfiets € 45
Kinderfiets (16, 20 of 24 inch) € 7,50

E-Chopper Verhuur

Ontdek Noord-Holland op een unieke en milieuvriendelijke manier op onze e-chopper. Het is stoer, ontspannen en vooral heel erg leuk! Geniet van de prachtige natuur zonder deze te belasten en klets tussendoor gezellig met je familie of vrienden. In onze interactieve app vind je genoeg leuke routes langs het meer of richting het strand en de duinen. De e-choppers gaan maximaal 25 kilometer per uur en hebben een actieradius van maximaal 60 kilometer. Voor het huren van een e-chopper moet je in het bezit zijn van een geldig auto- of scooterrijbewijs. Wanneer je met een groep op pad gaat zijn onze E-Fatbikes een goed alternatief voor personen zonder rijbewijs!

E-Chopper Verhuur

Volledig verzorgde fietstocht

Combineer een fietstocht met één of meerdere heerlijke arrangementen, verzorgd door Mike Hopman van Lekker aan de Haven. Zo kun je van jullie fietstocht een volledig verzorgd dagje uit maken. Kijk op www.lekkeraandehaven.nl en neem contact op met Mike voor de mogelijkheden.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuke fietstocht in de omgeving? Download de gratis Route-App of kijk voor suggesties op de website van Watersportcentrum Uitgeest!

Direct reserveren
Meer aan het meer
Download de gratis Route-App

Contact opnemen

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Boodschap*

  Captcha*

  Bezoek ons

  Fietsverhuur Uitgeest
  Lagendijk 1P
  1911 MT UITGEEST
  Telefoonnummer:
  (0251) 726 134

  E-mail: info@fietsverhuuruitgeest.nl

  Locatie