Het Uitgeestermeer is het beste startpunt voor een leuk dagje uit op de fiets!

In de omgeving vind je vele mooie bestemmingen voor jong en oud.

De stranden van Heemskerk en Bakkum kun je in ongeveer een half uur fietsen makkelijk bereiken. De route naar het Heemskerkse strand voert jou zelfs door prachtige duinen, waar je alleen op de fiets kunt komen! Alkmaar is de dichtstbijzijnde stad, geschikt voor een fietsuitstapje. Bezoek de stad bijvoorbeeld op vrijdagochtend in het hoogseizoen en woon de traditionele kaasmarkt bij. Houd je van historische uitstapjes? In de buurt van Uitgeest vind je Fort aan den Ham, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het fort biedt een interessant museum en organiseert regelmatig evenementen. Je kunt natuurlijk ook de omgeving ontdekken met bijvoorbeeld de Pontjesroute. Waar je ook voor kiest, Fietsverhuur Uitgeest zorgt dat je er komt op een comfortabele fiets!

Huur een fiets

Fiets met zeven versnellingen

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele en kwalitatieve fiets, kies je voor dit juweeltje met zeven versnellingen. Op een aantal fietsen kan tegen betaling een kinderzitje worden bevestigd op de voor- of achterzijde. Voor reserveren graag ons contactformulier gebruiken.

Kinderfiets

Fiets met het hele gezin over de rustige fietspaden tussen de groene weilanden. De perfecte plek voor een fietsuitje met kinderen! De kinderfietsen zijn beschikbaar in 16 inch, 20 inch of 24 inch, voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Voor reserveren graag ons contactformulier gebruiken.

E-bike

Voor fietsers die wel een beetje hulp kunnen gebruiken of een lange tocht willen maken, hebben wij e-bikes beschikbaar. Deze elektrische fietsen geven jou net het zetje in de rug dat je nodig hebt. Ook fijn op winderige dagen! Voor reserveren graag ons contactformulier gebruiken.

Tarieven Fietsverhuur Uitgeest

Type fiets 1 dag 3 dagen 5 dagen 7 dagen 14 dagen
Fiets met 7 versnellingen € 15 € 30 € 45 € 60 € 120
Kinderzitje aan voor- of achterzijde € 2,50 € 5 € 7,50 € 10 € 20
Tandem € 25 € 50 € 75 € 100 € 200
E-bike € 27,50 € 55 € 82,50 € 110 € 220
Kinderfiets (16, 20 of 24 inch) € 7,50 € 15 € 22,50 € 30 € 60

Volledig verzorgde fietstocht

Combineer een fietstocht met één of meerdere heerlijke arrangementen, verzorgd door Mike Hopman van Lekker aan de Haven. Zo kun je van jullie fietstocht een volledig verzorgd dagje uit maken. Wij bieden de volgende arrangementen aan, die je kunt aanvragen wanneer je een fiets reserveert:

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een leuke fietstocht in de omgeving? Bij Lekker aan de Haven vind je het VVV-agentschap van Watersportcentrum Uitgeest. Hier kun je verschillende routes en de plattegrond opvragen voor een geslaagd dagje uit! Bekijk vooral de suggesties op de website van Watersportcentrum Uitgeest!

VVV-agentschap
Meer aan het meer
Download de gratis Route-App

Contact opnemen

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Boodschap*

  Captcha*

  Bezoek ons

  Fietsverhuur Uitgeest
  Lagendijk 1P
  1911 MT UITGEEST
  Telefoonnummer:
  (0251) 726 134

  E-mail: info@fietsverhuuruitgeest.nl

  Locatie